Kittelfjäll - skidåkning för alla

Få orter är lika mytomspunna och omtalade som den lilla skidorten Kittelfjäll i Västerbottens fjällvärld. Vida känt för unik skidåkning, sin fina lätta snö, sköna stämning och helt fantastiska förutsättningar för offpist, tar Kittelfjäll stor plats på den Skandinaviska skidkartan. Skidområdet har ett mycket bra barnområde och snällare backar. Det finns också fina preparerade belysta spår för er som vill åka längdskidor. Efter en lång dag utomhus finns flera alternativ för er som gillar att dansa eller bara sitta framför brasan och titta ut mot fjället med en värmande dryck. Kittelfjäll - en magisk del av Södra Lappland.

 

Bo

Äta

Göra

Om Kittelfjäll

Freeride om Kittelfjäll

Freeride den naturliga mötesplatsen på nätet för landets skidåkare. I Freerides stora forum diskuteras skidåkningens och bergslivets alla sidor. Det är här du hör skidskvalleret först.

Skidresearrangören Active Ski om Kittelfjäll

"I skidområdet finner man den offpist som gjort orten känd, stora raviner som fungerar som naturliga halfpipes, breda uthuggna partier i skogen, ren skogsåkning och öppna kalfjällytor för stora svängar ovanför skogsgränsen."