Kalender

04 jul

Nybyggarveckan

Nybyggarveckan äger rum i juli varje år, platsen är Vilhelmina. Vi återkommer med program så snart ett sådan finns att tillgå. Nybyggarveckan är en festivalvecka där nybyggarkulturen uppmärksammas. Här får du lära dig om arvet efter dessa strävsamma människor och prova på typiska nybyggarsysslor som att bereda skinn, slå hö, kula och baka tunnbröd. En spännande upplevelse för hela familjen. Varmt välkommen!

Läs mer
08 jul

Midnight Light Festival

Äntligen är det dags för Midnight Light Festival 2022!
Kom i gungning till musiken som förenar människor från hela Sverige.

Läs mer
14 jul

Operan i berget

Operan i berget är en makalös upplevelse där du bjuds på en förstklassig operaföreställning i den Operasalong som naturen låtit bygga eller om det nu är Vittra som byggt den …. det är en smula oklart. Den finns utanför Åsele och det är en lättare skogspromenad fram till denna magnefika icke-byggnad.
Vi återkommer när vi har ett datum för evenemanget 2022. #StayTuend

Läs mer
15 jul

Åsele marknad 2022

Äntligen ser den ut att bli av Norrlands största folkfest ÅSELE MARKNAD. Välkommen till ett myllrande kultur och nöjesliv i Södra Lappland. Här hittar du allt från tunnbröd till fakirer och allt är toppat med sockervadd och som om det inte var nog med det akompanieras hela härligheten av sveriges turnerande artistelit.

Läs mer
10 feb

WilhelminaWinterWeekend

Årets WWW-helg blev komprimerad och corona-anpassad så som även föregående år.
En iskyrka byggdes dock och några mindre event tog plats. Nu hoppas vi alla på en sprakande comback för WWW-helgen 2023.

Läs mer

Kontakta oss

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt