Det främsta kännetecknet för Vilhelmina är den storslagna naturen, de många sjöarna och framförallt kulturen. Vilhelmina är en plats som många besökare blir förälskade i och återkommer till. Allt fler söker sig hit, det byggs fritidshus som aldrig förr och en ny generation upptäcker fisket, vandringen och naturen här. Det personliga mottagandet och känslan av samhörighet är något vi tror är en stor anledning till varför så många förälskar sig i området. 


Alla årstider i Vilhelmina är en magiska, och bjuder på fantastiska utomhusaktiviteter vare sig du vill åka skidor, skoter, fiska, vandra, cykla eller jaga. Med den här sidan vill vi inspirera dig till äventyr i naturen och ta en paus från vardagens stress. När du sedan hittat någon aktivitet, upplevelse eller ett resmål som passar dig kan du enkelt boka boende eller aktiviteter här.

Välkomna till Vilhelmina!

Stekenjokk under vårvintern

Vilhelmina turistinformation
Telefon: +46(0)940-398 86
E-post: turist@vilhelmina.se
Besöksadress: Tingsgatan 1, Vilhelmina
Öppettider: Mån-Fre 10.00-16.00 (Vintertid)
 
 
Sommaren 2021 är Turistinformationen stängd för fysiska besök. Utanför Turistinformationen finns ett tält där ni kan hämta broschyrer dygnet-runt. Ni kan alltid nå oss på telefon 0940-398 86 mellan 10-16 mån-fre, eller skicka ett mail till turist@vilhelmina.se. Vi jobbar mobilt i sommar så vi finns på olika platser runtom i kommunen. 

 

Klicka här för att börja skriva

Vilhelmina turistinformation

Telefon: +46(0)940-39886
E-post: turist@vilhelmina.se
Besöksadress: Tingsgatan 1, 912 33 Vilhelmina

Öppettider vinter: Mån-Fre 10.00-16.00
Sommaren 2020: Mån-fre: 09.00-17.00 
(fr om 15 Juni-23 aug)

 


Turistinformation för: Vilhelmina, Saxnäs, Kittelfjäll, och Klimpfjäll.

Välkommen in till Vilhelminas Turistinformation. 
Hos oss hittar ni allt ni víll veta om Vilhelmina, både det som rör tätorten och våra vackra fjälldalar. Självklart kan vi hjälpa er med frågor om övriga södra Lappland också. Här finns en blandning av kultur, natur, äventyr och aktiviteter för alla våra åtta årstider! Allt från isstolpsittning och heliski till nybyggarvecka och shopping i vår vackra kyrkstad.
Vi säljer ledbevis, jaktkort och fiskekort på de flesta områden. Här har ni även tillgång till fritt internet.

 

Webbplatsen är gjord av Moln8 digital marknadsföring, webbdesign och SEO i Umeå

Webbplatsen gjord med Moln8 publicering